inchiriere echipamente audio

Inchiriere Echipamente

   De la conferinte  la petreceri in aer liber, detinem logistica tehnica pentru a asigura tot necesarul audio, video dar si foto pentru orice tip de eveniment indiferent ca sunt invitati 100 sau 1000 de persoane.

 • Video
 • Audio
 • Traducere simultana
 • Scenotehnica

   Concepem si planificam cu profesionalism un eveniment in cel mai mic detaliu. Tehnicienii nostri va stau la dispozitie pentru a gasi solutia optima de sonorizare a oricarui tip de locatie fie ca este o sala de conferinte sau un spatiu in aer liber.

 Catering evenimente sonorizare

Asistenta Tehnica

 

Colegii nostri experimentati monitorizeaza desfasurarea in cele mai bune conditii a spectacolului audio-vizual pe care il pregatiti pentru invitatii dumneavoastra la eveniment. Va punem la dispozitie o echipa completa formata din :

 • Ingineri de sunet
 • Tehnicieni Video
 • DJ
 • Operator lumini
 • Fotografi

   Toata aparatura din dotare este de ultima generatie si apartine celor mai cunoscute si apreciate brand-uri din domeniu : Marshall, JBL, Denon, Pioneer, Shure sau Sennheiser.

 Trupa-Friends

Productii Live

   

   Pentru un eveniment cu adevarat deosebit va oferim posibilitatea de a va incanta invitatii cu trupe romanesti celebre, care sa incinga atmosfera pe ringul de dans. 

 • Trupa Friends
 • Horia Brenciu & HB Orchestra
 • Daniel “Max” Dragomir & The Smashed Mosquito
 • Tavi Clonda Band

   Pe langa cele mai sus mentionate putem intermedia orice trupa dance, rock sau pop din peisajul muzicii romanesti. 

In functie de locatia evenimentului, Bucuresti sau imprejurimile acestuia, tip de eveniment, durata desfasurarii dar si dupa numarul de invitati, consultantii nostri va pot realiza un pachet personalizat care sa includa tot necesarul de logistica,sonorizare eveniment, inchiriere mobilier, servicii de catering si aranjament al locatiei.
De asemenea, diversele meniuri de catering pentru petreceri pot fi personalizate in functie de preferintele dumneavoastra culinare, fie ca vorbim despre o cina de gala, catering pentru lansarea unui produs, o petrecere pentru copii la locul de joaca sau  o petrecere la gratar in aer liber.
Fiecare meniu este conceput de catre specialistii nostri in catering pentru evenimente, din cele mai proaspete ingrediente si  preparat cu cea mai atenta grija atat in ceea ce priveste designul cat si calitatea produselor finite, astfel incat petrecerea dumneavoastra sa se diferentieze prin eleganta si bun gust.
Echipa noastra de catering este implicata activ in asigurarea igienei depline a fiecarui meniu de catering atat in timpul prepararii si a transportului catre locatia evenimentului, cat si in timpul servirii garantand indeplinirea acestei misiuni prin implementarea cu succes a exigentelor standarde de siguranta alimentara – HACCP.
In paginile noastre puteti gasi oferte cu Preturi Catering Cocktail si  Receptii, Preturi Catering Pachete Bauturi, Preturi Catering Coffee Break, Preturi Catering Doctorat, Preturi Catering Bufet Suedez si Preturi Catering Petreceri valabile pentru o comanda minima de 20 meniuri catering / eveniment.
Pentru mai multe detalii despre catering, preturi, meniuri sau evenimente, va rugam  sa accesati formularul din pagina de contact.