Masuri de protectie, igiena si combatere a raspandirii virusului SARS-COV2 in desfasurarea activitatii de servire, livrare si organizare evenimente – Ganotti Event Cuisine


  1. Sterilizarea ustensilelor si a vaselor destinate zonei de preparare hrana, prin expunerea la temperaturi de peste 90*
  2. Toate materialele textile folosite in cadrul evenimentelor (fete de masa, servete, cortina pentru bufete, naproane, uniforme etc) sunt spalate si dezinfectate de catre o unitate specializata de curatatorie si spalatorie textile iar returnarea acestora se face in ambalaje individuale sigilate.
  3. Folosirea masinilor de spalat profesionale, a detergentilor si dezinfectantilor specifici HORECA pentru spalarea veselei si a paharelor, depozitarea in siguranta a acestora.
  4. Dezinfectie – dezinsectie – deratizare – cu solutii specifice, conform contractului cu firme avizate de catre Ministerul Sanatatii
  5. Masinile de transport vor fi dezinfectate cu solutii specifice pe baza de clor sau similar conform notificarilor Ministerului Sanatatii.
  6. Cutiile de transport si echipamentele de mentinere calda a preparatelor sunt dezinfectate si sterilizate cu ajutorul solutiilor bactericide specifice avizate de Ministerul Sanatatii.
  7. Verificarea temperaturii tuturor angajatilor la intrarea in tura
  8. Angajatii care intra in contact cu clientii vor purta masti de protectie si manusi de unica folosinta.
  9. Atat angajatii nostri cat si personalul furnizorilor de materie prima au fost intensiv formati si instruiti pentru a desfasura in siguranta activitatile de aprovizionare.
  10. Angajatii din spatiile de preparare a hranei si personalul auxiliar cu atribute de mentinere a curateniei, vor purta masti, manusi si halate / combinezoane de unica folosinta.
  11. Spatiile destinate productiei alimentare vor fi prevazute cu sterilizatoare de tip uvc – lumina ultravioleta germicida.
  12. Continuarea implementarii masurilor HACCP privind siguranta alimentara cu atentie sporita la riscurile specifice generate de transmiterea noului SARS-COV2.

Deschide Meniuri de Pranz tip Bufet Suedez                                  Deschide Meniuri Catering Petreceri