Inchiriere bar mobil iluminat

Inchiriere Mobilier Catering

 

Pentru evenimente deosebite va oferim spre inchiriere diverse tipuri de mobilier pentru a da o nota de eleganta evenimentelor pe care le organizati. 

 1. Inchiriere bar tip LED 
 2. Inchiriere scaune pliabile conferinta
 3. Inchiriere canapele albe / negre
 4. Inchiriere masute cafea
 5. Inchiriere tabureti alb / negru
 6. Inchiriere mese dreptunghiulare
 7. Inchiriere mese rotunde catering diam 1,80 m

inchiriere mese cocktail catering evenimente

Inchiriere mese

Cocktail

Inchiriem mese tip cocktail cu huse in trend, tip stretch de culoare alba. La cerere acestea pot fi prevazute cu un sistem de iluminare.

 • Mese tip cocktail diametru 90 cm
 • Mese tip cocktail diametru 50 cm
 • Inchiriere huse albe tip stretch
 • Inchiriere imbracaminte masa satin si/sau brocart cu fundita – diverse culori

Inchiriere Cort evenimente catering

Inchiriere Corturi Catering

 

Va punem la dispozitie corturi de mici si mari dimensiuni pentru evenimente desfasurate in aer liber. Optional acestea pot fi dotate cu podea si mocheta, instalatie de iluminat, pereti despartitori sau aparate mobile de aer conditionat.

 • corturi de mici si mari dimensiuni
 • corturi pentru expozitii 
 • podea de lemn cu mocheta
 • echipamente specifice catering (chafing-dish, aparate cafea etc)
 • instalatie de iluminat
 • aparate mobile de aer conditionat
 • instalatie de incalzire
 • bucatarie catering mobila

In functie de locatia evenimentului, Bucuresti sau imprejurimile acestuia, tip de eveniment, durata desfasurarii dar si dupa numarul de invitati, consultantii nostri va pot realiza un pachet personalizat care sa includa tot necesarul de logistica,sonorizare eveniment, inchiriere mobilier, servicii de catering si aranjament al locatiei.
De asemenea, diversele meniuri de catering pentru petreceri pot fi personalizate in functie de preferintele dumneavoastra culinare, fie ca vorbim despre o cina de gala, catering pentru lansarea unui produs, o petrecere pentru copii la locul de joaca sau  o petrecere la gratar in aer liber.
Fiecare meniu este conceput de catre specialistii nostri in catering pentru evenimente, din cele mai proaspete ingrediente si  preparat cu cea mai atenta grija atat in ceea ce priveste designul cat si calitatea produselor finite, astfel incat petrecerea dumneavoastra sa se diferentieze prin eleganta si bun gust.
Echipa noastra de catering este implicata activ in asigurarea igienei depline a fiecarui meniu de catering atat in timpul prepararii si a transportului catre locatia evenimentului, cat si in timpul servirii garantand indeplinirea acestei misiuni prin implementarea cu succes a exigentelor standarde de siguranta alimentara – HACCP.
In paginile noastre puteti gasi oferte cu Preturi Catering Cocktail si  Receptii, Preturi Catering Pachete Bauturi, Preturi Catering Coffee Break, Preturi Catering Doctorat, Preturi Catering Bufet Suedez si Preturi Catering Petreceri valabile pentru o comanda minima de 20 meniuri catering / eveniment.
Pentru mai multe detalii despre catering, preturi, meniuri sau evenimente, va rugam  sa accesati formularul din pagina de contact.