Firma Catering Bucuresti echipa   

Aceasta este o platformă de servicii de catering care pune la dispoziția organizatorilor de evenimente o soluție integrată pentru orice ocazie fie că este un eveniment privat, o gală, un team-building sau o lansare de produs.

Va oferim catering in Bucuresti (catering sector 1, catering sector 2, catering sector 3, catering sector 4, catering sector 5, catering sector 6) precum si zonele adiacente respectiv Judetul Ilfov (catering Corbeanca, catering Pipera, catering Otopeni, catering Buftea, catering Snagov, catering Mogosoaia ).

Pentru a crea evenimente ireproșabile, meniurile de catering  sunt personalizate dupa cerințele fiecărui client, iar Chef-ul nostru experimentat poate face față oricărei provocări de la meniul specific tradițional al bucătăriei românești până la varietatea exotică a preparatelor asiatice sau mediteraneene.

Ne mandrim cu 15 ani de activitate alaturi de cele mai mari companii din Romania şi ştim că organizarea unui eveniment adună multă muncă și o pregătire temeinică. De aceea, echipa noastra de catering vă pune la dispozitie solutiile optime indiferent de provocare.

Suntem aici pentru a ne ocupa de toate detaliile de la: meniuri catering, personal de servire, inchiriere mobilier, aranjamente florale, sonorizare, transport sau artificii. Prin flexibilitatea echipei noastre de vanzari, reusim intotdeauna sa obtinem un pret avantajos pentru meniul de catering fara a face rabat de la calitatea sau cantitatea preparatelor.

De asemenea, diversele meniuri de catering pentru petreceri pot fi personalizate in functie de preferintele dumneavoastra culinare, fie ca vorbim despre o cina de gala, catering pentru lansarea unui produs, o petrecere pentru copii la locul de joaca sau  o petrecere la gratar in aer liber.
Fiecare meniu de catering este conceput de catre specialistii nostri in evenimente, din cele mai proaspete ingrediente si  preparat cu cea mai atenta grija atat in ceea ce priveste designul cat si calitatea produselor finite, astfel incat petrecerea dumneavoastra sa se diferentieze prin eleganta si bun gust. Suntem constienti ca un eveniment nu presupune doar catering si de aceea venim in sprijinul dumneavoastra cu servicii conexe de inchiriere mese si scaune, mobilier de gradina, umbrele terasa, vesela portelan, tacamuri inox, decoratiuni evenimente si multe altele.
Firma noastra este implicata activ in asigurarea igienei depline a fiecarui meniu de catering atat in timpul prepararii si a transportului catre locatia evenimentului, cat si in timpul servirii garantand indeplinirea acestei misiuni prin implementarea cu succes a exigentelor standarde de siguranta alimentara – HACCP.
In paginile noastre puteti gasi oferte cu Preturi Catering Cocktail si  Receptii, Preturi Catering Pachete Bauturi, Preturi Catering Coffee Break, Preturi Catering Doctorat, Preturi Catering Bufet Suedez si Preturi Catering Petreceri valabile pentru o comanda minima de 20 meniuri catering / eveniment.
Pentru mai multe detalii despre catering, preturi, meniuri sau evenimente, va rugam  sa accesati formularul din pagina de contact.

haccp_logo certificat ISO 9001