Aranjament floral buchet catering evenimente

Aranjamente florale  Nunta

Fiecare catering pentru nunta trebuie sa fie unic si acest eveniment sa aiba acel element deosebit care sa il faca de neuitat atat in memoria mirilor cat si a invitatilor acestora. Pe langa aranjamentul floral, putem concepe evenimente cu un meniu de catering care sa fie in tema cu nunta. Ascultam cu placere preferintele dumneavoastra si concepem buchete si aranjamente speciale si unice. Va punem la dispozitie urmatoarele tipuri de aranjamente pentru nunta :

 • Aranjamente mese invitati
 • Aranjamente pentru masa mirilor 
 • Aranjament arcada din flori pentru primire
 • Cocarde din flori naturale
 • Buchete mireasa si nasa
 • Lumanari pentru biserica

aranjament business catering evenimente

Aranjamente florale Business

Aranjamente florale pentru evenimente business de orice tip: cocktail-uri, lansari produse, receptii, conferinte, petrecere corporate  sau orice alta ocazie .
Creatiile florale ale artistilor nostrii reflecta o mare pasiune pentru flori si design.
Ne face o deosebita placere sa cream pentru evenimentele dumneavoastra aranjamente florale unicat si personalizate in functie de tematica evenimentului.

 • Aranjamente florale pentru prezidiu
 • Aranjamente florale pentru bufet suedez
 • Aranjamente florale pentru mese Cocktail
 • Aranjamente florale de podea  

Aranjamente flori petreceri catering

Aranjamente florale Diverse

In functie de tipul de eveniment organizat, meniu, locatie si numar de persoane, va putem pune la dispozitie multe alte idei de decorare a spatiului, folosind solutii si materiale elegante si in tendinte. Deoarece variantele sunt practic nelimitate in configurarea unor aranjamente sau piese si depind numai de bugetul si de preferintele dumneavoastra, este indicat sa ne trimiteti un e-mail cu detalii astfel incat unul dintre consultantii nostri sa va poata crea o oferta personalizata. Printre aranjamentele in trend se numara si : 

 • Aranjamente florale pentru mese pe suport tip pahar Martini
 • Aranjamente florale primire pe stalpisori din fier forjat
 • Aranjamente florale pentru scaunele invitatilor
 • Aranjament floral tip “Casa cu bani” pentru darul mirilor
 • Diverse articole de impact : baloane cu heliu, balon Jumbo,
 • Tun baloane de sapun, pahare decorate pentru miri.

In functie de locatia evenimentului, Bucuresti sau imprejurimile acestuia, tip de eveniment, durata desfasurarii dar si dupa numarul de invitati, consultantii nostri va pot realiza un pachet personalizat care sa includa tot necesarul de logistica,sonorizare eveniment, inchiriere mobilier, servicii de catering si aranjament al locatiei.
De asemenea, diversele meniuri de catering pentru petreceri pot fi personalizate in functie de preferintele dumneavoastra culinare, fie ca vorbim despre o cina de gala, catering pentru lansarea unui produs, o petrecere pentru copii la locul de joaca sau  o petrecere la gratar in aer liber.
Fiecare meniu este conceput de catre specialistii nostri in catering pentru evenimente, din cele mai proaspete ingrediente si  preparat cu cea mai atenta grija atat in ceea ce priveste designul cat si calitatea produselor finite, astfel incat petrecerea dumneavoastra sa se diferentieze prin eleganta si bun gust.
Echipa noastra de catering este implicata activ in asigurarea igienei depline a fiecarui meniu de catering atat in timpul prepararii si a transportului catre locatia evenimentului, cat si in timpul servirii garantand indeplinirea acestei misiuni prin implementarea cu succes a exigentelor standarde de siguranta alimentara – HACCP.
In paginile noastre puteti gasi oferte cu Preturi Catering Cocktail si  Receptii, Preturi Catering Pachete Bauturi, Preturi Catering Coffee Break, Preturi Catering Doctorat, Preturi Catering Bufet Suedez si Preturi Catering Petreceri valabile pentru o comanda minima de 20 meniuri catering / eveniment.
Pentru mai multe detalii despre catering, preturi, meniuri sau evenimente, va rugam  sa accesati formularul din pagina de contact.